Hem> Larmsystem> BASIC 433 MHz> HomeSecure Basic Larm - Djurimmunitets Paket
Klicka för att förstora bilden

HomeSecure Basic Larm - Djurimmunitets Paket
3.295Kr*
 
Leveranstid: 1 till 2 dagar
*Priset är inkl. moms

Komplett larm som ringer och skickar SMS vid inbrott

 • Gratis frakt på denna produkt.
 • iPhone och Android App till fjärrstyrning av larm. Läs här: APP
 • Svensk manual ingår.
 • GP ALKALINE batterier ingår till alla sensorer och fjärrkontroller.
 • Jämför våra olika larmsystem Klicka här

HomeSecure Basic Djurimmunitets paket är ett hemlarm för er med husdjur i hemmet. Rörelse sensorerna är immuna mot husdjur under 20kg, och de kan då röra sig runt i huset även om larmsystemet är aktiverat. Där tillkommer ingen månadskostnad eller abonnemang, utan det enda du behöver är ett SIM kort. En knappsats ingår i paketet, som gör det enkelt för flera personer att använda sig av larmsystemet.

Med en enkel installation, kodar du de medföljande sensorerna till ditt larmsystem. Du kodar sensorerna i två zoner (skalindelning), en yttre zon och en inre zon. Genom att ha sensorerna i två zoner, kan du ha yttrezonen aktiverad, medan den inre zonen är inaktiverad. Detta ger även en trygghet när ni är hemma. Med husdjurspaketet, kan hela larmsysemet var aktiverat när katten är ensam hemma. Du har även möjlighet att bygga ut ditt larmsystem med fler sensorer Se här:Tillbehör.

HomeSecure Basic Djurimmunitets paket kan aktiveras/inaktiveras enkelt med de fjärrkontroller eller knappsatsen som ingår i paketet. Du kan även ringa, skicka SMS eller använda vår gratis APP för att aktivera/inaktivera. Så fort någon försöker att bryta sig in, kommer larmsystemet att utlösas och sirenen startar. Huvudenheten kommer direkt skicka SMS och ringa upp de 5 mobilnummer som ni valt ut. Enkelt och säkert!

Produktbeskrivning:

 1. Larmsystemet skickar SMS och ringer upp 5 mbilnummer som ni själva valt ut vid larm. Bara placera ett SIM-kort (Kontantkort) i huvudenheten t.ex. Telia Refill. "3" fungerar inte till vårt GSM larm.
 2. Så fort en sensor blir utlöst, startar sirenen (110db) och huvudenheten skickar SMS och börjar ringa upp första mobilnumret på listan.
 3. HomeSecure Basic passar in i alla olika storlekar av hem, då du kan koda upp till 90 sensorer/detektorer till larmet. Du kan enkelt bygga ut det med fler sensorer efter installation.
 4. HomeSecure Basic har skalskydd (Nattsäkring), som betyder att du kan dela in sensorerna i två skal. Under natten kan det yttre skalet vara aktiverat, medan det inre skalet är inaktiverat.
 5. Du kan styra ditt larmsystem var du än är i världen med din mobiltelefon (aktivera/inaktivera).
 6. Utmärkt för sommarstugor, garage och andra byggnader utan fasttelefoni.
 7. Huvudenhet: Har kontroll på in och utgående signaler från sensorer och fjärkontroller.
 8. Dörr-sensor: Registrerar öppning och stängning utav fönster och dörrar. Kan fästas vid fönster och dörrar för att upptäcka inbrott.
 9. Rörelsesensor: Bevakar rörelser i en viss räckvidd (ca 7m rakt ut från sensorn). Monterad mot en vägg för att känna av rörelse i rummet. Rörelsesensorerna i detta paket, utlöser inte larmsystemet ifall ett husdjur under 20kg rör sig framför sensorn.
 10. Fjärrkontroll: Används för att aktivera/avaktivera larmet och panikknapp för att utlösa larmsystemet direkt.
 11. Vid strömavbrott, så har larmet ett backup batteri som håller larmet igång i upp till 12 timmar. Du får SMS vid strömmavbrott och när strömmen kommer tillbaka.
 12. Med Spionfunktion kan du ringa ditt larm och lyssna på vad som händer i närheten av huvudenheten.

Specifikationer:

 1. Strömförsörjning: 12V, 300mA.
 2. Input: AC220V, 230-240V, 110V.
 3. Fuktighet: <= 90 % relativ fuktighet
 4. Trådlöst frekvensformat 433,92 MHZ, GSM 900 – 1800 MHZ.
 5. CE/FCC godkänd.

Basic larm djurimmun paket innehåller:

 1. 1 Huvudenhet med en backup strömförsörjning (12 timmar).
 2. 2 Trådlösa Rörelse sensorer med husdjurs immunitet
 3. 2 Trådlös Dörr/Fönster sensor.
 4. 1 Trådlöst tangentbord
 5. 1 Siren. 
 6. 2 Fjärrkontroller. 
 7. 1 Nätaggregat.
 8. 1 Instruktionsmanual på Svenska.
 9. 6 st larm-klistermärken.

Manual:

 1. Download manual

LEVERANSTID: 1-2 ARBETSDAGAR

3.295Kr På lager