.
.
  • .
    Stay
.
.

Billigt Huslarm

Billigt Huslarm

Billigt Huslarm från HomeAlarm

HomeAlarm har sedan 2006 varit en av de ledande aktörerna inom larmsystem i Sverige och Danmark. Vi står selv for størstedelen af alle produkter i vores webshop. Ved at være så tæt på produktionsprocessen, som vi er, betyder det, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af vores produkter.

Her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst, og da barren er sat usædvanligt højt, får man et professionelt, lødigt og effektivt produkt. 

Inbrottslarm för alla behov

Att handla online är inte bara smidigt, det är också gynsamt och positivt med tanke på priserna. HomeAlarm är en renodlad onlinebutik och vi har marknadens absolut mest fördelaktiga priser på hemlarm. Hos oss kan man på ett smidigt sätt beställa och få levererat ett huslarm med hög kvalitet, och detta är något som tilltalar många då vår webshop har blivit riktigt populär i loppet utav några år. Smak och behag, behov och krav på hur ett billigt huslarm ska vara skiljer sig naturligvis så det är därför viktigt att man ser till att kartlägga och utvärdera de olika larmen och leverantörerna som finns på marknaden innan man gör sitt val, så man får den bästa lösningen för sitt hem. 

Så fungerar våra Inbrottslarm

HomeSecure konceptet syftar till att göra det möjligt för alla att säkra sitt hem mot inbrottstjuvar utan att slösa pengar på dyra vaktbolagstjänster, som ändå aldrig hinner fram i tid. Med ett HomeSecure larm kan du och dina grannar / vänner / familj varnas om en inbrottstjuv är framme. Denna hjälp kan mycket snabbt vara på plats och tillkalla polis. När larmet utlöses, skickar det ett sms och ringer upp de personer vars nummer du har lagrat i huvudenheten. Samtidigt tjuter sirenen, så tjuven blir stressad. Larmtjut och uppmärksamhet är tjuvens värsta fiender, och denne kommer i de allra flesta fall välja att avlägsna sig från platsen för att inte riskera att bli upptäckt.

Det är också möjligt att komplettera larmet med IP-övervakningskamera, så att du alltid kan hålla ett öga på ditt hem, och även dokumetera en eventuell inbrottstjuv.

Huslarmets komponenter

Larmpanelen

Detta är larmsystemets hjärna. Alla sensorer skickar en trådlös signal till kontrollpanelen om de utlöses, som i sin tur utlöser hela larmet. Larmpanelen skickar då omedelbart SMS till alla sparade nummer samt ringer även upp dem.

De olika larmmodeller har olika konfigurationsalternativ, och PRO modellen har en inbyggd knappsats för att ställa in larmsystemet med samt för att aktivera och avaktivera systemet.

Alla larmpaneler har inbyggt skalskydd (nattskydd), vilket inaktiverar alla rörelsesensorer men behåller dörrar och fönster aktiverade.

Trådlösa Sensorer

Det finns ett antal olika sensorer, som kan kopplas till larmpanelen. De vanligaste är Rörelsesensorer och dörr/fönstersensorer. Du kan också koppla röksensorer, gassensorer, vattensensorer mm. till larmpanelen för att skydda mot alla typer av olyckor. Alla sensorer är trådlösa och går på batteri, så du slipper dra fula elkablar runt om i huset.

Dörr/fönstersensorer

Dörr/fönstersensorerna är tvådelade. Den ena delen sätts på karmen, medan den anden delen sätta på dörren eller fönstret. Så fort dörren eller fönstret öppnas, bryts magnetfältet mellan de två delarna och sensor sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Rörelsesensorer

Rörelsesensorer registrerar rörelse i området framför den. De täcker av 110 grader horisontellt, 55 grader vertikalt och ca. 8 meter ut i rummet. Dvs. de flesta rum kan täckas upp med en enda rörelsesensor i hörnet under taket.

Så snart en inbrottstjuv kommer in i rummet, registrerar rörelsesensorn det och sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Det är möjligt att få rörelsesensorer som är immuna mot husdjur, så din hund kan röra sig fritt omkring i hemmet när larmet är aktiverat.


.