.
.
  • .
    Stay
.
.

HomeSecure Konceptet

HomeSecure Konceptet

HomeSecure Konceptet

 

Många tror att man inte kan göra något för att skydda sig mot inbrott i hemmet - om tjuven vill in så tar han in. Men det är faktiskt inte så svårt som de flesta tror, att på ett effektivt sätt skydda sig mot inbrott med HomeSecures koncept.

Inbrottstjuvens största hinder är tid och uppmärksamhet. Om tjuven blir tillräckligt stressad finns en hög sannolikhet för att han ger upp sitt inbrottsförsök. Särskilt med tanke på att inbrottet i ditt hus förmodligen inte är särskilt välplanerat. De flesta inbrott begås av amatörer som inte har något annat verktyg än en skruvmejsel eller en kofot. 

HomeSecure konceptet går ut på att pressa tjuven på tid och uppmärksamhet. För det första, larmsystemets siren sressar inkräktaren med högt sirenljud. HomeSecures larm tjuter med upp till 110dBs styrka, öronbedövande att vistas i. Dessutom kan man även ansluta en utomhussiren som förutom att tjuta också blinkar och därmed drar tills sig större uppmärksamhet från grannar och förbipasserande. För det andra använder också HomeSecure larmen ett annat viktigt verktyg i kampen mot inbrott, och det är grannarnas hjälp. Alla HomeSecure larm ringer upp och skickar SMS vid utlöst larm. En granne kan snabbt tas sig till ditt hus och se vad som försigår. Detta får tjuven att bli ännu mer stressad när han inser att inbrottet har orsakat uppståndelse i närliggande hus.

Varför skaffa ett larm och varför HomeSecure? Läs här.

 

Med HomeSecure konceptet får man med andra ord ett inbrottslarm som effektivt kan skydda mot inbrott, inte bara genom att larma, utan också genom att utnyttja ditt lokala nätverk optimalt.
HomeSecure konceptet är därför inte bara ett inbrottslarm, det passar som en perfekt del in i ert lokala nätverk av grannar. Så om flera i nätverket har ett HomeSecure larm, kan man ställa in larmet att kontakta varandra. Därmed kan man vara säker på att tjuven blir stressad både av tid och uppmärksamhet. Med en HD IP kamera från HomeSecure kan man dessutom undersöka själv vad som händer hemma om larmet går.
.