.
.
  • .
    Stay
.
.

Huslarm

Huslarm

Huslarm som Skyddar ditt hem

På homealarm.se har vi ett stort utbud av diverse huslarm och utrustning, som kan göra ditt hem till den tryggaste basen som finns.

Innan du bestämmer dig för ett larmsystem rekommenderar vi att du tar dig lite tid att se över ditt behov, så att du snabbt och enkelt kan hitta ett bäst lämpat huslarm till just ditt hem. Vi står gärna till ditt förfogande för rådgivning om det önskas. 

 

Välj ett Huslarm, som Passar Dina Behov bäst

Det är inget tvivel om att det skett en ökning av antalet inbrott under de senaste åren.

Det är därför ganske naturligt att många känner sig mer och mer osäkra och otrygga i sina hem där de egentligen borde kunna vara helt avslappnade. Genom att installera ett Huslarm från HomeSecure så minskar risken för inbrott rejält och man kan återfå den tryggheten som man förtjänar i sitt hem. 

Det behöver varken vara dyrt eller besvärligt att hitta den rätta lösningen för ditt hem, läs mer om våra larmsystem och alternativ här på hemsidan och kontakta oss om du tvivlar på vilket huslarm som skulle passa dig bäst. Vi på HomeAlarm finns här för dig!

Trådlöst Husalarm = Enkel Installation

När du har fått paketet från HomeAlarm.se så bör du först läsa igenom manualen. Därefter är det bara att koda de medföljande sensorerna till huvudenheten och hänga upp dem på respektive plats. Dörr/Fönstersensorerna skall sättas på de dörrar och fönster som du önskar skydd på. Rörelsesensorer skall sättas upp i de viktigste utrymmena. Alla sensorerna är trådlösa, så det kunde inte varit enklare.

Det är också möjligt att komplettera larmen med en IP övervakningskamera, så att du alltid kan hålla ett öga på ditt hem, och dessutom dokumetera en eventuell inbrottstjuv.

Huslarmets komponenter

Larmpanelen

Detta är larmsystemets hjärna. Alla sensorer skickar en trådlös signal till kontrollpanelen om de utlöses, som i sin tur utlöser hela larmet. Larmpanelen skickar då omedelbart SMS till alla sparade nummer samt ringer även upp dem.

De olika larmmodeller har olika konfigurationsalternativ, och PRO modellen har en inbyggd knappsats för att ställa in larmsystemet med samt för att aktivera och avaktivera systemet.

Alla larmpaneler har inbyggt skalskydd (nattskydd), vilket inaktiverar alla rörelsesensorer men behåller dörrar och fönster aktiverade.

Trådlösa Sensorer

Det finns ett antal olika sensorer, som kan kopplas till larmpanelen. De vanligaste är Rörelsesensorer och dörr/fönstersensorer. Du kan också koppla röksensorer, gassensorer, vattensensorer mm. till larmpanelen för att skydda mot alla typer av olyckor. Alla sensorer är trådlösa och går på batteri, så du slipper dra fula elkablar runt om i huset.

Dörr/fönstersensorer

Dörr/fönstersensorerna är tvådelade. Den ena delen sätts på karmen, medan den anden delen sätta på dörren eller fönstret. Så fort dörren eller fönstret öppnas, bryts magnetfältet mellan de två delarna och sensor sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Rörelsesensorer

Rörelsesensorer registrerar rörelse i området framför den. De täcker av 110 grader horisontellt, 55 grader vertikalt och ca. 8 meter ut i rummet. Dvs. de flesta rum kan täckas upp med en enda rörelsesensor i hörnet under taket.

Så snart en inbrottstjuv kommer in i rummet, registrerar rörelsesensorn det och sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Det är möjligt att få rörelsesensorer som är immuna mot husdjur, så din hund kan röra sig fritt omkring i hemmet när larmet är aktiverat.


.