.
.
  • .
    Stay
.
.

Larmsystem Utan Bindingstid

Larmsystem Utan Bindingstid

Larmsystem utan bindningstid från HomeSecure

Är du rädd för att komma hem till ett hus som har tömts på dina ägodelar? Med HomeSecures larmsystem blir du meddelad så snart en sensor utlöses i ditt hem. Det kan vara en rörelsesensor eller en dörr/fönstersensor som detekterar intrång. Det kan även vara en rökdetektor, gassensor, eller vattensensor, som detekterar en brand, gasläcka eller översvämning. Din granne kan snabbt se vad som hänt och möjligen kalla på hjälp om denne har sitt telefonnummer lagrat i ditt larmsystem.

Inbrottslarm för alla behov

HomeAlarm har levererat och sålt larmsystem sedan 2006 och har därmed byggt upp en enorm expertis inom området. Våra HomeSecure larmsystem finns i alla prisklasser och det finns även ett stort urval av sensorer och tillbehör som kan anslutas till larmsystemet. Läs mer om våra olika modeller, och välj det system som passar dina behov bäst. Du kan även i efterhand köpa till och ansluta extra tillbehör som du behöver för att skydda ditt hem bpå bästa sätt.

Så fungerar våra Inbrottslarm

HomeSecure konceptet syftar till att göra det möjligt för alla att säkra sitt hem mot inbrottstjuvar utan att slösa pengar på dyra vaktbolagstjänster, som ändå aldrig hinner fram i tid. Med ett HomeSecure larm kan du och dina grannar / vänner / familj varnas om en inbrottstjuv är framme. Denna hjälp kan mycket snabbt vara på plats och tillkalla polis. När larmet utlöses, skickar det ett sms och ringer upp de personer vars nummer du har lagrat i huvudenheten. Samtidigt tjuter sirenen, så tjuven blir stressad. Larmtjut och uppmärksamhet är tjuvens värsta fiender, och denne kommer i de allra flesta fall välja att avlägsna sig från platsen för att inte riskera att bli upptäckt.

Det är också möjligt att komplettera larmet med IP-övervakningskamera, så att du alltid kan hålla ett öga på ditt hem, och även dokumetera en eventuell inbrottstjuv.

Inbrottslarmets komponenter

Larmpanelen

Detta är larmsystemets hjärna. Alla sensorer skickar en trådlös signal till kontrollpanelen om de utlöses, som i sin tur utlöser hela larmet. Larmpanelen skickar då omedelbart SMS till alla sparade nummer samt ringer även upp dem.

De olika larmmodeller har olika konfigurationsalternativ, och PRO modellen har en inbyggd knappsats för att ställa in larmsystemet med samt för att aktivera och avaktivera systemet.

Alla larmpaneler har inbyggt skalskydd (nattskydd), vilket inaktiverar alla rörelsesensorer men behåller dörrar och fönster aktiverade.

Trådlösa Sensorer

Det finns ett antal olika sensorer, som kan kopplas till larmpanelen. De vanligaste är Rörelsesensorer och dörr/fönstersensorer. Du kan också koppla röksensorer, gassensorer, vattensensorer mm. till larmpanelen för att skydda mot alla typer av olyckor. Alla sensorer är trådlösa och går på batteri, så du slipper dra fula elkablar runt om i huset.

Dörr/fönstersensorer

Dörr/fönstersensorerna är tvådelade. Den ena delen sätts på karmen, medan den anden delen sätta på dörren eller fönstret. Så fort dörren eller fönstret öppnas, bryts magnetfältet mellan de två delarna och sensor sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Rörelsesensorer

Rörelsesensorer registrerar rörelse i området framför den. De täcker av 110 grader horisontellt, 55 grader vertikalt och ca. 8 meter ut i rummet. Dvs. de flesta rum kan täckas upp med en enda rörelsesensor i hörnet under taket.

Så snart en inbrottstjuv kommer in i rummet, registrerar rörelsesensorn det och sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.
Det är möjligt att få rörelsesensorer som är immuna mot husdjur, så din hund kan röra sig fritt omkring i hemmet när larmet är aktiverat.

.