.
.
  • .
    Stay
.
.

Om HomeSecure Inbrottslarm

Om HomeSecure Inbrottslarm

Om HomeSecure Inbrottslarm

 

SMART WIFI och GSM Larm

Smart  WiFi / GSM Smart Home System är idealiskt för din hemsäkerhet. När dörrar / fönster öppnas eller när rörelse upptäcks, ljuder en siren högt på plats för att avskräcka inkräktare. Larmet skickar text- och e-postmeddelanden och ringer till din och din familjs förut godkända telefonnummer.

Lägg gärna till våra WiFi-kameror i samma app och visuell bekräftelse av vad som händer hemma när det kommer en indikation att något händer.

Alla i familjen kan ha sitt eget konto gratis. Personen som skapar H4 Plus är huvudadministratören som sedan kan dela enhetsåtkomst med familjekonton med två nivåer av åtkomsträttigheter - Admin eller Användare. Administratören har full åtkomsträttigheter, förutom att de delar om enheterna igen, medan användaren bara får notis om eventuell händelse.

Smart är kompatibel med Google, Amazon Alexa och Nest produkterna.

 

"OK Google, be DreamCatcher att gå bort."

"OK Google, be DreamCatcher att spela in video"

 

Om du har en Nest®-termostat hemma kan du logga in på ditt Nest®-konto i H4 homecloud system-appen och sedan kan du ställa in läge (värme eller kyla), justera rumstemperaturer, slå på / stänga av din VVS och justera andra inställningar på din Smart-app var som helst och när som helst.

HomeSecure Smart
HomeSecure Smart är ett Wi-Fi + GSM larm, som innehåller alla de funktioner som du behöver för att säkra ditt hem ekonomiskt och effektivt. Installationen görs enkelt med vår gratis HomeSecure App till Android och iPhone. Förebygg inbrott nu!
HomeSecure BASIC
Larmsystemet HomeSecure BASIC modellen är ett av marknadens bästa larm som du hos oss nu får till ett mycket lägre pris än andra toppmodeller. Det är ett extremt användarvänligt larmsystem med massor av möjliga inställningar för att göra larmet så anpassat som möjligt till era behov.
Gratis App
Med HomeSecure Appen kan du fjärrstyra larmsystemet var som helst: gör inställningar på ditt larmsystem, aktivera och avaktivera larmet, få larmstatus, osv. Appen kan användas för att fjärrstyra alla nuvarande och de flesta äldre HomeSecure larmmodeller. Appen stöder både BASIC V1 och V2 samt PRO V1 och V2. Appen kan laddas ned gratis från Apple App Store eller Google Play Store. Till Smart larmet använder man Appen Home Cloud System, som finns både i Google Play och Apple App Store
.