.
.
  • .
    Stay
.
.

Om HomeSecure Inbrottslarm

Om HomeSecure Inbrottslarm

Om HomeSecure Inbrottslarm

HomeSecure larmsystemets larmpanel känner av när en sensor utlöses, varefter panelen skickar SMS/ringer upp.

En sensor kan vara en rörelsedetektor som detekterar rörelse i rummet, eller en dörr/fönstermagnet, som detekterar om dörren/fönstret öppnas. Det kan dock också vara en rökdetektor, gasdetektor, eller vattensensor som känner av rök, gas och vattenläckage.

När larmet utlöses, tjuter sirenen medan larmpanelen skickar SMS och ringer över GSM-nätet. Således får du veta direkt om något är fel hemma. Sirenljudet är oftast tillräckligt för att jaga bort tjuven.

HomeSecure BASIC V2
HomeSecure BASIC V2 är ett kvalitetslarm, som innehåller alla de funktioner som du behöver för att säkra ditt hem ekonomiskt och effektivt. Installationen görs enkelt med vår gratis HomeSecure App till Android och iPhone. Förebygg inbrott nu!
HomeSecure PRO
Larmsystemet HomeSecure PRO är vårt mest avancerade larmsystem. PRO modellen är ett av marknadens bästa larm som du hos oss nu får till ett mycket lägre pris än andra toppmodeller. Det är ett extremt användarvänligt larmsystem med massor av möjliga inställningar för att göra larmet så anpassat som möjligt till era behov.
Gratis App
Med HomeSecure Appen kan du fjärrstyra larmsystemet var som helst: gör inställningar på ditt larmsystem, aktivera och avaktivera larmet, få larmstatus, osv. Appen kan användas för att fjärrstyra alla nuvarande och de flesta äldre HomeSecure larmmodeller. Appen stöder både BASIC V1 och V2 samt PRO V1 och V2. Appen kan laddas ned gratis från Apple App Store eller Google Play Store.
.