.
.
  • .
    Stay
.
.

Om oss

Om oss

Kvalitetslarm sedan 2006

Vi på HomeAlarm har sålt larmsystem av högsta kvalitet sedan 2006 (MOMS 502078-6462). Vi är stolta över att ge den bästa servicen för våra tusentals kunder. 

Vi rådgör och rekommenderar innan köpet, så att kunderna får exakt vad de behöver för att skydda sina hem optimalt.

Vi har transparenta priser utan dolda abonnemang eller avgifter.

En av de saker som motiverade oss att starta HomeAlarm, var den ogenomskinliga marknaden för inbrottslarm som i stort sett dominerades utav de stora larm- och säkerhetsföretagen. 

På HomeAlarm betalar du en gång och därefter äger du ditt larm. Den enda övriga kostnaden som följer efter köpet är inköp av ett simkort samt de sms och samtal som sker från larmsystemet. 

Inga obegripliga kontrakt. Enkelt, lätt och säkert!

Kundeservice är vår yttersta prioritet.

Hos HomeAlarm köper du säkerhet. Därför är det också otroligt viktigt att du får rätt produkt. Du kan alltid kontakta vår säljavdelning för att få råd och vägledning i samband med ditt larmköp. Se mer på vår supportsida.

Om du har problem i samband med installationen eller driften av ditt larm, står vi naturligvis också alltid till ert förfogande. Ring till oss under våra öppningstider, skriv ett mail eller använd vår live-chat service så kommer vi göra allt vi kan för att få allt att fungera som det skall och att du som kund känner dig nöjd och framförallt trygg.

.
.

Våra HomeSecure larmsystem skyddar dina värdesaker

Vi har expertkompetens inom larm, larmsystem, gsm larm, inbrottslarm och diverse hemlarm produkter. Hos oss kan du hitta ett larm som passar just ditt hem. Våra larm har ingen månadsavgift eller abonnemang med bindningstid, du äger ditt larm själv. Vi har alla typer av larmsystem som passar för lägenheter, fritidshus, små och stora villor, lager, butiker, verkstäder osv. 

Så även om du bor i en lägenhet eller i en stor villa, kan vi alltid hitta ett inbrottslarm som passar dig. Alla våra inbrottslarm har zonindelning (skalsäkring), då kan du även känna dig trygg när du är hemma. 

Våra larmsystem kan du själv enkelt installera utan en elektrikers hjälp.

.

Sökord på vår webshop