.
.
  • .
    Stay
.
.

SMS Larm

SMS Larm

SMS Larm - Effektivt skydd av Hemmet

Homealarm.se är din professionella samarbetspartner när du är i behov av ett ett SMS larm.

Vi säljer massor av spännande produkter inom SMS larm och GSM larm, och då vi löpande uppdaterer vårt produktsortiment kan du vara säker på att vi alltid har de senaste och mest avancerede SMS larmen i vårt stora utbud. 

Skydda Ditt Hem Med ett Privatlarm

Om du vill ha ett SMS larm som du kan känna dig trygg med, så är Homealarm.se ett självklart val av leverantör. Vi är specialister inom SMS larm och det innebär att du kan lita på att du får produkter med hög kvalitet och funktionalitet. Här hittar du några av marknadens bästa larm i olika varianter och storlekar till ett mycket fördelaktigt pris.

Få ett SMS Larm som passar Dina behov

Vi är specialister inom SMS larm, och vi väljer noga ut de larm och sensorer som vi vill ha representerade i vår online butik. Hos oss hittar du uteslutande godkända produkter som du kan ha ha full tilltro till. Alla våra produkter kommer från världsledande larmtillverkare.

Det är också möjligt att komplettera SMS larmet med en IP övervakningskamera, på så vis akn du alltid hålla ett öga på ditt hem och dessutom även dokumetera en eventuell inbrottsstjuv.

SMS-larmets komponenter

Larmpanelen

Detta är larmsystemets hjärna. Alla sensorer skickar en trådlös signal till kontrollpanelen om de utlöses, som i sin tur utlöser hela larmet. Larmpanelen skickar då omedelbart SMS till alla sparade nummer samt ringer även upp dem.

De olika larmmodeller har olika konfigurationsalternativ, och PRO modellen har en inbyggd knappsats för att ställa in larmsystemet med samt för att aktivera och avaktivera systemet.

Alla larmpaneler har inbyggt skalskydd (nattskydd), vilket inaktiverar alla rörelsesensorer men behåller dörrar och fönster aktiverade.

Trådlösa Sensorer

Det finns ett antal olika sensorer, som kan kopplas till larmpanelen. De vanligaste är Rörelsesensorer och dörr/fönstersensorer. Du kan också koppla röksensorer, gassensorer, vattensensorer mm. till larmpanelen för att skydda mot alla typer av olyckor. Alla sensorer är trådlösa och går på batteri, så du slipper dra fula elkablar runt om i huset.

Dörr/fönstersensorer

Dörr/fönstersensorerna är tvådelade. Den ena delen sätts på karmen, medan den anden delen sätta på dörren eller fönstret. Så fort dörren eller fönstret öppnas, bryts magnetfältet mellan de två delarna och sensor sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Rörelsesensorer

Rörelsesensorer registrerar rörelse i området framför den. De täcker av 110 grader horisontellt, 55 grader vertikalt och ca. 8 meter ut i rummet. Dvs. de flesta rum kan täckas upp med en enda rörelsesensor i hörnet under taket.

Så snart en inbrottstjuv kommer in i rummet, registrerar rörelsesensorn det och sänder en trådlös signal till larmpanelen, som utlöser larmet.

Det är möjligt att få rörelsesensorer som är immuna mot husdjur, så din hund kan röra sig fritt omkring i hemmet när larmet är aktiverat.


.