.
.
  • .
    Stay
.
.

HOMESECURE APP

HOMESECURE APP

Vår HomeSecure App för Iphone och Android kan användas till att styra alla våra HomeSecure larmmodeller. Den kan laddas ner från Apple Appstore för Iphone och Google Play för Android.
.
.
Vägledning
.
HomeSecure App bHuvudsida

Klicka på plusset för att upprätta din larmprofil. Om du har flera larm, är det möjligt att lägga till flera larmprofiler.

HomeSecure App Välj larmmodell

Välj din larmmodell i listan för att fortsätta.

HomeSecure App Larminställningar

Ange larmpanelens telefonnummer, lösenord och det namn du vill ha på larmet i appen. Här använder vi ett hem Secure BASIC V2 larm som ett exempel.

HomeSecure App Huvudskärm

Härifrån kan du styra ditt larm. Varje larmmodell har olika alternativ, men alla kan aktiveras, inaktiveras och skalsäkras från huvudskärmen. Nedanför kan du också navigera till andra funktioner.

.

Våra HomeSecure larmsystem skyddar dina värdesaker

Vi har expertkompetens inom larm, larmsystem, gsm larm, inbrottslarm och diverse hemlarm produkter. Hos oss kan du hitta ett larm som passar just ditt hem. Våra larm har ingen månadsavgift eller abonnemang med bindningstid, du äger ditt larm själv. Vi har alla typer av larmsystem som passar för lägenheter, fritidshus, små och stora villor, lager, butiker, verkstäder osv. 

Så även om du bor i en lägenhet eller i en stor villa, kan vi alltid hitta ett inbrottslarm som passar dig. Alla våra inbrottslarm har zonindelning (skalsäkring), då kan du även känna dig trygg när du är hemma. 

Våra larmsystem kan du själv enkelt installera utan en elektrikers hjälp.