.
  • .
    Stay
.

E-post funktion för HomeSecure IP-kamera

Dato: 3/1/2016   sehaadmin
sehaadmin's picture
sehaadmin

Vi får ofta frågan, hur ställer man HomeSecure IP-kameran att skicka e-post från rörelse?

Det första steget är att skapa ett e-postkonto som IP-kameran kan skicka e-post från. Vi har testat med Yahoo mail som fungerar i stort sett för alla.

Gör enligt följande:

Gå till yahoo.com och skapa ett nytt epostkonto

Gå till kamerainställningar och sätt följande inställningar:

• Skriv in din nya @yahoo.com mailadress som sändare
  • Skriv in lösenordet för @yahoo.com mailadressen
  • SMTP-server: smtp.mail.yahoo.com
  • SMTP-port: 465
  • Välj Encrypt type: SSL
  • Skriv in mottagar epostadressen (kan vara vad som helst för konto så som Gmail eller Hotmail)
  • Avsluta med att klicka på "Test SMTP" och vänta att du får "Test successfull".
  • Under punkt "Action with alarm" aktivera knappen "alarm to capture images to E-mail"
Discussion