.
.
  • .
    Stay
.
.

Inbrottstjuvar kan återkomma

Inbrottstjuvar kan återkomma

Inbrottstjuvar kan återkomma
Dato: 9/11/2014   sehaadmin
sehaadmin's picture
sehaadmin

Vi vill alltid att vår familj ska känna sig trygg. Det är ett av de viktigaste behoven i våra liv. När vi är bortresta vill vi se till att huset är skyddat från brottslingar. För att säkerställa detta är det nödvändigt med en bra larmsystem.

 

Hur fungerar ett larmsystem? Ett larmsystem består av en larmpanel och minst ett par trådlösa sensorerer. Dessa sensorer är monterade på fönster och dörrar. Vid inbrott, aktiverar sensorn larmsystemet som startar sirenen och samtidigt skickar ett meddelande till er om att det pågår ett inbrott i ert hem. Ni kan också välja att inkludera en övervakningskamera i larmpaketet för att få det ultimata skyddet. Med en IP-kamera installerad, kan du även hålla koll på vad som händer i ditt hem när du inte är hemma.

 

Är det dyrt? Ett larmsystem från HomeSecure är inte dyrt. I många fall kan du även spara pengar på din försäkring om du säger att du har ett larmsystem installerat. Dessutom är våra larmsystem av hög kvalitet med sensorer som inte behöver byta batteri alltför ofta. Du betalar en engångskostnad för larmet, därutöver tillkommer en liten avgift för sms och samtalstrafik från det installerade simkortet. Men utöver det är det inga andra dolda avgifter eller månadskostnader. Ingen bindningstid eller abonnemang. Läs även på webben vad andra konsumenter tycker som har köpt vårt larmsystem.

 

Att säkra sitt hem är viktigt för alla människor. Det finns inbrottstjuvar i hela Sverige, så oavsett vart man bor är det läge att vara extra försiktig. Det är också svårt att sätta ett pris på känslan av att veta att du och din familj är ordentligt skyddade.

Discussion
.